Perfekt dag! Fick sova ända till halv ett ...

Perfekt dag! Fick sova ända till halv ett för det första, tack vare darling som gick upp med lillsketas, tusen tack ännu en gång! Väl vaknat drog vi ut i ösregnet för att fiska, super mysigt faktiskt, fick två aborrar och en gädda:-) då är skoj! Hem för och laga middag, äta och nu ligger vi i soffan och myser innan jag beger mig t arbetet. Önskar jag fick vad hemma med mina pojkar som köpt gotte och hyrt film till kvällen. Men det får vi ta igen en annan dag! Nu ska vi mysa lite till, ha en bra kväll!


Bättre sent än aldrig att komma i säng. Me...

Bättre sent än aldrig att komma i säng. Men gud vilken mysig dag och kväll jag haft!


Soffan, tända ljus, film och ett glas rött...

bild0067 (MMS)

Soffan, tända ljus, film och ett glas rött! Det är man allt värd så här en onsdags kväll! Njuter...


Karlskrona idag:-) jag, robin, lias, kim o...

Karlskrona idag:-) jag, robin, lias, kim och rasmus, riktigt trevligt faktiskt


Har något som ingen annan har. Och inte är...

Har något som ingen annan har. Och inte är det mitt fel iaf. Alla gör vi olika val, endel bättre än andra. Och just detta valet vet jag är det bästa! För fy fan vad vi har det bra!


Snart ledig, gud som jag längtar... Hämtar...

Snart ledig, gud som jag längtar... Hämtar hem lillsketas en stund nu, underbart skönt faktiskt! Det och sen ska vi handla, så skoj:p haha


Snacka om att jag har haft en riktig toppe...

Snacka om att jag har haft en riktig toppen helg! R och jag begav oss ju t gbg i lördags, stannade tills igår. Har haft det underbart!! Myst till tusen, legat på hotellet och bara umgåtts, druckit gott och tog oss en liten krogrunda på staden, hem igen för sova och ännu mer mys! Frukost på hotellet och sedan begav vi oss hemåt. Tog några timmar för mycket då vi stannade lite här och där... Ja hade det inte varit för finaste och gulligaste karlen hade det inte blivit hälften så lyckat. Jag är verkligen nöjd, och tackar dig hjärtat för allt! Längtar som en tok till nästa tripp:-) Har precis avslutat en natts arbete, och beger mig nu hemåt en runda och sedan hämta lilleman hos hans far. Och efter det bli det en hel dags sömn, det är efterlängtat! Ha en bra dag:-)


Hotell är fint!

bild0065 (MMS)

Hotell är fint!


På väg till göteborg med mitt hjärta! Komm...

bild0063 (MMS)

På väg till göteborg med mitt hjärta! Kommer hem igen imorgon. Sååå skönt att få komma iväg lite...


Kan inte göra mer än att älska detta barn!

272477_256526804 (MMS)

Kan inte göra mer än att älska detta barn!


Beger mig snart iväg för en natts arbete.....

Beger mig snart iväg för en natts arbete.. Känns ganska skönt ändå. Inatt och sedan helgen med, men det ser jag framemot faktiskt:-) bättre arbetskamrater än mig kan man inte ha:p ja jag har inte mer och säga just nu, önskar er en trevlig kväll:-)


Mysa väder... Det gillar vi

Mysa väder... Det gillar vi


Känner det är extra tråkigt att R jobbar i...

Känner det är extra tråkigt att R jobbar inatt. Skulle varit skönt att ha han hemma med oss! Tror allt jag saknar lite idag! Men sen o andra sidan, underbart när han kommer hem och kryper ner hos oss på morgonen, är nog värt att vänta ändå:p förövrigt har vi gjort mycket bra saker idag, varit hemma och fixat lite... Varit på något möte, handlat, hälsat på moster min och även petra en runda!.. Ja, och en massa trevligheter! Nu tror jag dock jag ska hoppa t sängs. Inte bra att sova soffan har jag hört.... Godnatt alla!


Nu va det så där längesedan man slängde up...

Nu va det så där längesedan man slängde upp ett inlägg igen, men haft fullt upp så faktiskt inte funnits riktigt med tid till det... Tillbringade helgen i falsterbo med darling och massa annat trevligt folk:) måste säga att jag iaf hade super mysigt! Lias va hos sin far ihelgen och kom hem igår, underbart skönt! Nu steg vi precis upp och R hoppa precis i säng. Vi kollar på bilar och äter frukost, snart ska vi bege oss hem mot asarum för att fixa lite i vår lägenhet. Och efter det blir det fika hos petra om allt blir som planerat:-) önskar er alla en bra dag!


Kär ... Kär upp över öronen:)

Kär ... Kär upp över öronen:)


Trivs som fisken i vattnet:)

Trivs som fisken i vattnet:)


RSS 2.0