att sakna....

Att sakna sin sambo när han jobbar är inget skoj alls ! Borde kanske lärt mig efter alla år som han jobbat antingen natt eller eftermiddag varannan vecka men ne inte ännu! 
Så tomt här hemma utan honom! 
Och ju mer tiden går ju mer saknar jag! 
Min älskade underbara R! 


godnatt!

Sängen kallar efter en helt ok tisdag. Hoppas nu på en god natts sömn så barnen kommer iväg till skolan imorgon och jag kan färda mina uppgifter till skolan :-) 


en liten uppdatering så här....

En liten uppdatering så här en tisdag.
Helgen har varit helt toppen! Började lördagen med jobb, avslutade med fest hos oss. 
Då R fyllt år och jag snart fyller så slog vi ihop att. Bjöd allt och alla och herrejisses så trevligt vi hade! Skön sång och dans, goa drinkar och charader. Kvällen avslutades på hotellet! Så ändå in i med folk men ja riktigt trevligt även där! 

Söndagen mådde man som man förtjänade. Svärmor kom med middag! Helt kanon! Kvällen avslutades med jobb och det gick faktislt över förväntan :-) 

Väl hemma skulle de sovas sju kvart i timmen! Gick inge vidare, vaknade själv många gånger. Och sista gången va de Lias som väckte mig då har den stackarn åkt på maginfluensa. Suck!! 
Så här låg vi hela dagen igår, soffan och film! 
Ganska skönt men så drygt det blir ! Och inte en människa kan man träffa! 

Tisdag idag och vi blir hemma idag med. Handla och tvätt står på schemat! 

Just det har glömt o berätta att min lilla Ella blivit sjuk med, hon käkar penicillin, kortison och får sprutor en gång i veckan! Idag pratade jag med vetrinären iaf, och nu äntligen får hon träffa andra hundar igen! Vilket underlättar endel då många vi umgås har små söta liv :-) 

Det va nog fasiken det hela för nu! 
Umgås lite med världens bästa man för atr sedan släppa iväg han till jobbet och ägna resten av dagen med mina små troll :-) 



RSS 2.0