Söndag

Här hemma e de söndagsmys på hööög nivå, hemma gjord pizza ska snart serveras, till efterrätt har vi bakat Chokladmouse tårta med kaffe smak, ska bli spännande! En bra film ska vi med unna oss!
Älskade Lias kommer imon, som han e saknad!


Fredagsmys

Va uppe redan Strax över fem denna morgon, Minstingen vaknade av Rs väckar klocka idag, sällan han gör det men idag fick jag världens jätte leende när jag tittade ner i sängen till han!
Ganska skönt att upp tidigt faktiskt, dricka kaffe tända ljus och njuta ordentligt av morgonen! William somnade om ganska snabbt igen så det va verkligen lugnt, skööönt!
Nu är båda mina små vakna, lek och soffmys är det här!

Hade en fundering på att byta rum idag igen, en fundering på att William ska få eget rum nu, då han faktiskt ALLTID sover hela nätterna, somnat natt vid sju och brukar vakna vid sju, och vi stör ju bara honom med vårt springande när vi lägger oss och när vi ska upp tidigt! Så tänkte prova över helgen iaf!
Är ju ett fruktansvärt arbete de här med rumbyten, så lär få börja snart om vi ska hinna med allt:-)

I eftermiddg åker lias iväg över helgen, så lite extra mys med han måste vi med hinna med!

Ha en bra dag gott folk!!!


Denna torsdag!

Barnen myser framför tvn! Jag häller i mig kaffe för att vakna, och R är på jobb. Ska iväg o handla lite om en stund tänkte jag. En maskin tvätt ska köras, mat ska lagas och sen drar iväg på sista intro dagen, och ber t gudarna att jag fixar allt själv idag!

Japp så ser min dag ut, hemma vid halc elva ikväll och sen snabbt i säng för orka med en tidig fredag, med endast en massa mys med mina små, för imorgon åker lias iväg igen över helgen, tråkigt men sant!


nytt

Ännu lite nytt t vardagsrummet, inte fel i detta höstmöker;)


Tidig morgon!!

Upp o iväg tidigt som tusan!
Ny intro på de kanske nya arbetet:-P
Körde nästan på ett rådjur på vägen, otäckt så här i mökret!
Svärmor e hemma med mina små, och ska ha dom t tolv, sen kommer älskade Ida o pasaar tills robin kommer hem! känns som vi kommer lösa detta galant med den bra hjälpen vi har! :-)

ha en bra dag!


Livet

Livet är på topp!
Kan alltså inte bli mkt bättre nu!
Jag är lycklig!


Barnen

William rullade runt från rygg t mage igår, även idag va de riktigt nära!
när dom väl lär sig sådant så går det verkligen undan känns de som, han har redan börjat förflytta sig, trycker sig iväg på rygg med fötterna och snurran runt som en klocka ungefär! snart sitter han väl med, och sen kryper, herregud mitt barn springer snart!!!
Humör har han den lille! tokig när han ligger på mage, vill han inte sitta själv i babysittern så skriker han, kan knappt lämna rummet så han ser då blir han arg! En vilja och humör efter pappa skulle jag tro;)

Lias har varit på dagis igår och idag! Han verkligen ÄLSKAR att vara där, leka med sina vänner som han säger! Va hjälpreda igår och det pratade han om hela dagen sen. Idag när vi satt och hade mys innan läggdags gick kungfupanda 2 på tv, jag stod
i köket och grejade, så hör jag han börja gråta och så kommer han t mig och är helt förtvivlad! Frågar varför e ledsen och svaret är att Mamma panda lämnade sin bebispanda helt själv!
och så får man ju inte göra? Barnen blir ledsna då!

börjar han bli känslig min pojk, eller bara större och börjar förstå saker och hu de funkar osv!!
Trotsen har också lagt sig och han ht varit världens mest underbara barn de senaste veckorna, jag hoppaa verklogen de håller i sig, för trots? nja de e inge skoj:-P

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2592308/images/2012/pic_507f2147ddf2b320c1000d46.jpg" class="image">


Familjen

Familjen är fulländad igen!
Finns inget bättre, bröderna myser på golvet och jag o R intar soffan massor med kaffe och lite tv :-)

Välkommen måndag!


William

William börjar bli stor, hela fem
månader och en vecka gammal!
Herregud vad tiden går fort, inte riktigt klokt! Känns inte som de va längesen man gick med magen i vädret!

Han är iaf världens snällaste barn, sover som en stock hela nätterna, äter hur bra som helst, hatar burkmat så här får man va duktig och göra egen mat t han, men de äter kanon så absolut!
Banangröt är också en stor favorit!
Vill inte ligga ner alls längre, ska sitta eller stå upp och vill alltid vara med! sitta i knät eller stå i gåstolen är poppis!
Sova är livsfarligt under dagarna, korta stunder som de ska gnällas
om innan han somnar trots att han e så trött att han inte orkar hålla ögonen öppna, men så länge han sover om
nätterna ska vi inte klaga!!

Tänderna är på g, hörntänderna nere verkar komma först märkligt nog!
Lite gnäll och lite feber har vi fått stå ut med, men egentligen inget allvarligt!

Pappa och storebror är stora idolerna! alltid världens smile när dom kommer och när dom busar och pratar med honom! William e lika duktig på att prata tillbaka han, hosta har han även kommit på att man kan göra!

Ja de e inte klokt vad det går fort helt enkelt! Önskar man kunde njuta lite mer men man hinner inte med!


Hjärtat

Lias åker iväg denna helg! Alltid lika tråkigt och lämna iväg honom, och låååångt t måndag är det! men sen hemma i två veckor, tur de inte e oftare han lämnar oss! Mitt älskade lilla hjärta!!

Varit iväg och lekt idag! Lias va allt lite blyg och ville gärna mamma med sig var han än gick, men det gick allt bättre och bättre tycker jag. Va nöjd när vi åkte hem iaf. och ja hade minst lika trevligt jag! Kaffe och massa prat:-) får göras om!

nu ska jag ordna lite mat t min man som snart kommer hem från jobbet!

Alla fina barn


Första natten

Första natten inatt som har varit en riktig gnäll natt sen william kom t världen! sover alltid 10-12 timmar i sträck, men inatt har de gnällts massor... var tionde minut har han gnällt, nappen som fattats , inte velat sova osv... En natt e ju ingenting och klaga på egentligen men när man e van vid motsatsen så får man en chock!
Känner mig som en zombi idag, och lille William är nöjd med livet som alltid annars!

Kanske kan få mina små att vila lite middag så man kan få vila lite, annars e de bara och bita ihop t R kommer hem.
Har ju lite att göra tills dess så kan ju hoppas man piggnar till!

Idag är minstingen nöjd igen iaf, och det är väl ändå de viktiga?


Underbar dag!

Haft en helt underbar dag!
svärmor tog barnen imorse så vi kinde ner och träna, känns redan i benen vill jag lova:-p Tack älskade Nina:-D
Väl hemma kom mamma och lillebror på besök, kaffe och mys !
Ida kom också efter en stund, ännu mer kaffe och en massa skit snack... och sist kom min älskade sambo hem. Jag verkligen älskar att ha folk hemma, känns så mysigt och tryggt på något vis, härligt är det iaf!

Köket är iordning efter en god middag, som bestod av fläskfile , brunsås och ris. Snart ska barnen nattas och jag och min älskade Robin ska inta soffan för och kolla på en otäck film, hmm får väl se vem som blir mest rädd? :-P

Herregud vad jag e nöjd med livet jag har just nu! Fortfarande lika förälskad i världens mest underbara man, som dessutom älskar mig minst lika mycket ;) och dessutom två helt fantastiska barn!
Kan livet bli mkt bättre?


Morgonen

Nu börjar man bli människa igen efter en helg på färjan!
Hade en riktigt lyckad helg! Massor med god dricka, massa skratt och massor av dansande! Längtar redan till nästa runda!! :-D
Världens bästa mor har jag med som orkade ha både barnen och vår lilla vovve hela helgen, tusen tack!! love you!

Idag är det onsdag, barnen e på golvet, William sprallar på en filt och Lias sitter och ritar! Jag har kaffet i högsta hugg!
Svärmor kommer om en stund och ska passa dom små när jag drar ner och tränar med Ida:-)
I eftermiddag sen ska vi t distriktet! Fyra års kontroll för den store och fem månads vaccination för lilleman! Ska bli spännande och se hur Lias utvecklas! Och jag hoppas verkligen William
slipper febern efter sprutan!

Jupp, de va vad jag hade och säga just nu! hörs


Polen


Barnen

Barnen mår betydligt bättre idag, Lias är fortfarande inte riktigt kry men iaf ingen mer feber. William har klarat sig idag!
verkar som de blir en resa iaf:-D

Städat, tvättat och lämnat grejer hos mor t helgen, myst framför film med barnen nu ikväll! ida va inom på en kaffe! ja vi har haft en riktigt bra dag !

Nu längtar vi tills imon! halv fyra lämnr vi dom små och sedan bär det av! såå jäkla skoj vi ska ha, och jag o R kommer iväg ihop bara de gör ju det hela underbart!

Nu ska ja snart nana så de blir fredag fort! hörs då tjao:-)


nytt

Lite nytt t vardagsrumsbordet! Tycker de blev fint :-) Bra nu t hösten och allt!


Idol

barnens stora idol i mitten, Morbror andre! Lias bara älskar honom och ska klart göra allt han gör, och william bara skrattar åt honom! kul när dom gillar han så!


Typiskt!

Älskade Lias ligger med 40 graders feber, varit dåsig och otroligt trött hela dagen, men först ny ikväll kom febern.
Så typiskt han att han ska bli sjuk nu, vi ska åka på en liten resa t helgen..
men en febrig pojk kan man ej lämna iväg så få blir jag hemma,. men det märker vi, är ju ändå lite typiskt just denna helg :-P
Det viktigaste är ju dock att mitt lilla hjärta blir frisk, inte ska han behöva va sjuk inte....

William e med febrig till och från , hos han tror jag dock de beror på tänderna..

Sängen tidigt ikväll iaf, R kommer hem först om några timmar! så drygt när han jobbar eftermiddag !!


Stora

stora pojken är hemma efter helgen!
Världens bästaste Lias!!


Duktig

William har lärt sig hålla flaskan själv min Duktiga pojk början bli stor, önskar han stannade upp lite nu, vill njuta lite till av bebis!


RSS 2.0