Ny vecka med nya möjligheter!

Måndagen är kommen, Lias kom hem igen igår kväll, skönt att ha han hemma! 
Om två dagar är huset vårt, och om tre börjar de renoveras för fullt ! Fasiken vad jag vill ha det färdigt typ nu! vill flytta och vill bo i vårt nya!! 

Dagen i ära ska de hämtas båt, en kommer för att kika på den då den ska säljas! Vill inte sälja den igentligen men alldeles för mycket pengar som bara står och inte används tillräckligt tyvärr. :( 




Underbart!

Ägnat hela dagen med familjen !
kört iväg för och kolla på golv till huset, även vitvaror har vi kikat på, är överens om vad vi vill ha, så snart är det dax att börja handla! fasiken så skoj det ska bli, bara några få dagar kvar tills vi kan börja på vårt livs projekt! Massor med jobb framför oss, och ovänner kommer vi bli, blod svett och tårar med andra ord, men när det väl är över , ja få kommer vi leva som kungar i vårt aldelles egna hus! 

Tillbringat en hel del tid i huset ändå idag, fixat med studsmattan t barnen och fikat i solen ! wonderful! vet en styck unge som blir glad bär han set den är uppe efter helgen som ha tyvärr inte tillbringar med oss, saknade Lias! 

ikväll blir de soffhäng med mannen i mitt liv , lite god mat och mys! 






Lördag!!

Lördagen är kommer! och underbart väder har vi fått! Här ska vi gå ut och njuta i det fina! 
Lite flytt kanske också hinns med! 
annars är det inte mycket planerat för denna lördag! Att njuta är det viktiga! 

Hade intro på det nya jobbet igår, gick kanon! Imorgon kör vi på igen! Spännande och mkt utvecklande tror jag allt det bli! börja om från noll men en helt ny arbetsgrupp och en ny brukare! Skoj att bli handplockad till ett sådant här projekt ! :) 

Önskar er alla en underbar lördag, så får vi hoppas att dagen har de bästa den kan erbjuda! 






En givande dag

Det va en mycket lärorik och givande dag igår! super skoj! 
Mycket lärande om just autism och teacch metoden, tro allt det är mycket man kan ha med sig och använda i det praktiska! Och alla människor, ja riktigt skoj! blev erbjuden en tjänst på 69 så mycket roligt! Så nu har vi lite att fundera på här! Allt ska ju ändå klaffa med hemmet barn och dyligt! Men tror absolut inte det blir några större bekymmer! :-) 

Idag ska dagen tillägnas flytt och släp! 
fortsätta tömma och flytta , ett och annat ska köras till tippen också! 
Börjar närma sig med stormsteg nu, och jag längtar ! 

Köra igång bloggen

Kanske är dax att få lite liv i bloggen igen ? Ja ge den ett sista försök kanske? 
Är ju en hel del som händer framöver och skulle vara skoj och få dela det med dom trogna läsarna! 

vad tycker ni ?! 
Vi provar! 

Vi kör igång denna onsdag med en tidig
Morgon för att snart åka vidare till Knislinge för utbildning, en utbildning om autism som faktiskt ska bli väldigt spännande! barnen ska till dagis och gubben körde precis till jobb! 
Ja jag tror vi börjar med detta så ska vi försöka hålla ett inlägg eller två om dagen för er som faktiskt fortfarande kikar in på bloggen lite då och då ! 
ha en bra dag alles! 




Husägare

Två veckor till, sen är det vårt ! 
Så underbart ! 
Längtar så jag håller på att dö lite ! 




RSS 2.0