Snart sommar

Är fortfarande föräldrarledig, och verkar bli det i någon månad till. Sen börjar arbetet igen!
Ska bli skönt och komma igång igen, man märker hur mkt man saknar det nu när man varit hemma ett tag!
Va faktiskt och hälsa på min brukare med i lördags, så mkt saknar man det :P
 
Det är inget vidare sommarväder nu, Kommer de igen ?
Jag hoppas verkligen det! Saknar de soliga varma dagarna.
Båten ska läggas på plats och vi ska njuuuuta!
Ska sätta mig och planera resan till kolmården också, tänkte åka så fort R går på semester..
Två dagar i djurparken, Lias längtar som en tok alla redan. Skoj ! =)
 
Dagen i ära har inte allt för mkt att erbjuda. Jag är inne i något form av städstimm.
Går genom alla skåp och får ordning över allt. Slänger mycket skit som vi sparat, trots att vi absolut inte behöver det!
Så blir nog att fortsätta med det idag. Ut en runda för en cykeltur med Lias sen, Liten får åka vagn ett tag till. Men snart är han med gammal nog och cykla. Tiden går ju så JÄKLA fort !
 
Har fått dagis plats till William med nu. Så i Augusti börjar han med dagis, samma avdelning som storebror. Känns bra! Och underlätttar ju som tusan när både jag och R ska jobba. Har ju pusslat t tusen nu när vi båda jobbat och inte haft dagis t Liten, men allt går om man vill ;)

Båttur

Årets första båtur tog vi igår! Fyf*n vad jag saknat det! Helt underbart är va de är! Inte farligt kallt och ingen sjö va de heller! William tyckte de va mysigt dom första fem minuterna sen va det tråkig o sitta still :-P Lias njöt för fullo, och likaså jag och R! Blir lättare när vi sedan lägger till vid någon ö för sol o bad så liten kan röra på sig bäst han vill! Längtar så otroligt efter det! Men ja dagar som igår ångrar man inte en sekund att man köpt båt!

Till helgen förväntas det att sjösätta vår fina! Lyckats få båtplats också! Helt kanon! Så nu håller vi tummarna på fint väder!


Stjärnan

Stjärnan fyllde året igår! Det är helt sjukt att ett år redan har gått!! Känns som ett par veckor sedan man blev gravid och som igår han kom till världen!
Men vilket underbart år det varit för
oss allihop!

Liten har börjat säga några få ord, pappa och titta! Men att gå vill han absolut inte. Går överallt och håller i sig släpper ett steg eller två, kommer på att han släppt o så sitter han igen! Det verkar vara livsfarligt :-P

I vilket fall som helst så är vi Stolta föräldrar till detta lilla barn! Och världen finaste storebror som är minst lika stolt han! Önskar lillebror ett nytt fint år, och tackar för det som varit!
Vi älskar dig!


Vår!

Vågar vi hoppas på att våren är kommen? Hängde ute på altanen och i gräset hela dagen igår! Helt underbart!
Med tur håller värmen i sig nu, Så vi äntligen får lite sommar! Verkar dessutom bli lika fint idag :)

Nästa vecka är de tänkt vi ska ta hem båten igen efter vinterförvaringen. Den ska putsas och göras fin föras att slängas i :) Fasiken som jag längtar nu! Saknar då båtlivet endel ;)

Har också glömt att berätta vi gjort i iordning köket! Fått in enhel del färg, målat och dekoration gjorde susen ;) Även endel av vardagsrummet har fått sig ett lyft :) Så roligt när det händer lite i hemmet!

Slänger upp lite bilder, både på båt, kök och vardagsrum ;)

Ha förövrigt en mkt bra dag !


Torsdag

Torsdag igen, va röd dag igår, mkt skönt! Den spenderades med fix i trädgården inför sommaren!
Och kvällen däckade vi i soffan alldeles för tidigt :-P
Men vad gör det? Kanske va bra eftersom mina huliganer tycker att det är spännande att stiga upp kl 6 nu för tiden, finns väl dom barn som ska upp ännu tidigare men är man van att få sova till sju , halv åtta är det tidigt ! :-P

Lias ska till dagis idag, Vi jag och lillemannen ska ägna oss åt lite mer trädgårdsarbete och tvätta! Låter ju riktigt givande ;) Haha!

Förövrigt ska jag nu vara föräldrarledig Igen! iaf för en månad eller två! Sedan sätter ett "nytt" arbete igång! Fyfasiken så bra det kommer bli! Det känner jag!

Ja det va det de!
Ha en bra torsdag alla fina!


RSS 2.0