img_2582 (MMS)


Tisdag morgon, hjärtat är hemkommen från a...

Tisdag morgon, hjärtat är hemkommen från arbetet, däckade hårt i soffan, där han ligger o snarkar som en gris:p Lias är på dagis sen en halvtimme tillbaka... Jag ska ta och skriva klart ett par uppgifter t skolan tänkte jag, och ringa o kolla så hon fått in uppgifterna då jag inte hört något på över en vecka av henne.. Mår förövrigt ganska okej idag, med en fin Karl som kryper ner varje morgon och berättar hur mkt han tycker om mig! Ja man kan inte må annat än bra!!!


Trots en halvkrasslig unge har vi haft en ...

img_9262 (MMS)

Trots en halvkrasslig unge har vi haft en riktigt bra helg!! Myst till tusen, med filmer, god mat och massor med kramar:p hälsat på svärfar och hans dam, lias spela kubb ihop med rosen, alltid lika trevligt! Haft svärmor o hennes syster på besök, och lika trevligt! Varit i skogen och byggt koja jag o Lias, plockat blåbär och lekt på lekplatsen... En helg kan då inte bli så mkt bättre faktiskt! Jag trivs....


Fredag kvällen körde vi på tacos, och film...

img_7395 (MMS)

Fredag kvällen körde vi på tacos, och film...Gud så gott det va.. Jag somnade dock redan vid elva så lång kväll blev de ingen.... Lias och jag är uppstigna sedan en tid tillbaka, soffmyser med madagaskar på tv, snart väcker vi hjärtat och sedan startar även denna dag:)


Tar stan en runda idag med... Spännande

img_7904 (MMS)

Tar stan en runda idag med... Spännande


Haft en riktigt fin dag! Pluggat lite, var...

img_7233 (MMS)

Haft en riktigt fin dag! Pluggat lite, varit istan en runda och efter det blev det Ikea. Jag, robin, Lias och svärmor Nina blev de t Ikea! Inhandlat endel fint faktiskt, nytt soffbord, ljus i olika modeller, ett par hyllor, en pall t lilleman så han kan tvätta sig själv även   Hos hjärtat mitt blev även lite smått i gott! Väl hemma slängde vi ihop lite mat som vi åt tillsammans, sen körde Nina hem, vi la Lias som somnande lika kvickt ha la huvudet på kudden. En stund ensam tid med. R efter det... Och nu drog han t jobbet.. Sitter för mig själv o kollar film, känns som det blir sängen snart, helt slut!!! Det va allt för idag, hejsvejs


Tar stan en runda med lilla svärmor;)

img_6467 (MMS)

Tar stan en runda med lilla svärmor;)


Bläää

Livet känns inte riktigt okej just nu.
Jag hoppas då Verkligen att allt löser sig.
Men usch, har nog aldrig känt mig så besviken som nu.
Jag hoppas för allt i världen att detta aldrig upprepas.

Förövrigt pluggar jag för fullt.
Slängt iväg tre stora uppgiter t skolan nu, tänkte jag skulle försöka lösa en stor uppgift till under dagen.
Hade varit så skönt att få allt detta färdigt känner jag.
Efter denna kursen är det inte många kvar sen.
Till jul är målet att vara helt klar.
Jag ska, jag ska, jag ska!!!

Önska mig lycka till :P

Även jag har blivit lite modern, ny telefo...

Även jag har blivit lite modern, ny telefon och allt. Helgen blir inte riktigt som man, för det första är det skitväder och lilleman Ska t far sin... Hmm, tur jag har lilla robin iaf;)


Kan bara säga att denna karl gör mig lyckl...

img_0737 (MMS)

Kan bara säga att denna karl gör mig lyckligare än någonsin! Vet inte om jag fixat allt utan dig, tusen tack för allt! Och tusen tack för att du lyser upp mina dagar, och för att du finns i mitt liv!


Ha fått igång det här med tvspel, riktigt ...

bild0091 (MMS)

Ha fått igång det här med tvspel, riktigt skoj tycker lias!


Uppe tidigare än på evigheter idag. Nu kör...

bild0088 (MMS)

Uppe tidigare än på evigheter idag. Nu kör vi kaffe och frukost! Ska efter detta påbörja rensning av lias rum, mycket som behöver slängas och mycket som måste bli ordning på. När hans rum är klart, så hoppas jag att jag är motiverad att ta klädkammaren med. Gud så skoj vi ska ha idag:p


Mormor som fotat stjärnan. Underbar bild, ...

286751_268445916 (MMS)

Mormor som fotat stjärnan. Underbar bild, och ännu mer ett underbart barn!


Balkong mys ...

bild0083 (MMS)

Balkong mys ...


Bästa som finns...

bild0080 (MMS)

Bästa som finns...


Fy fan säger jag bara, kan inte för min gu...

Fy fan säger jag bara, kan inte för min gud förstå hur man kan bete sig så illa! Att man inte förstår att man gör någon ledsen som verkligen såg fram emot detta. Fy fan för dig! Aldrig mer säger jag bara, aldrig mer!


Även vår lilla ella fick följa med:-)

bild0078 (MMS)

Även vår lilla ella fick följa med:-)


Tillbringade gårdagen på en underbar campi...

bild0076 (MMS)

Tillbringade gårdagen på en underbar camping där min mormor och morfar ligger. Tog en runda med båten för lite fiske och dvs, snacka om att det va uppskattat av lille lias. Hel nöjd när han fick åka båt! Skoj!


RSS 2.0